Prezentare

wqwqw.jpg
     Misiune Policlinicii Liana este ca prin investițiile în aparatura medicală modernă și performantă, și lărgirea constantă a ariei de acoperire a serviciilor de laborator să asigure satisfacția din toate punctele de vedere a pacienților și a propriilor angajați.
      Laboratorul de analize este amenajat conform celor mai recente reglementari din domeniu si dispune de o dotare tehnica de ultima generatie. Aparatura medicala folosita: Konelab 20(Biochimie); Mindray BC5300 5DIFF(Hematologie); Thrombotimer (coagulare); Ichroma(Imunologie).
      Dorim sa oferim o echitabilitate intre serviciul medical si costul acestuia bazat pe o tehnologie medicala moderna ce releva rezultate cat mai eficiente.
 
 
 
      Policlinica Liana, înfiinţata în Marsani la inceputul anului 2014, este dezvoltata pe principiul asigurarii unor servicii de laborator complexe, in zona de sud a tarii.
      Situata in incinta Dispensarului Marsani, intr-un spatiu nou, modern si functional, Policlinica Liana va ofera intr-o ambianta foarte placuta o paleta variata de analize medicale si investigatii, multe dintre analizele efectuate putand primi rezultatele chiar in aceeasi zi cu recoltarea.
    
dsdsds.jpg