...       Architecture

Despre noi


Policlinica Liana
Policlinica Liana este situata in incinta Dispensarului Marsani (la etaj), intr-un spatiu nou, modern si functional ce va ofera o paleta variata de analize medicale de laborator.
Suntem garantul calitatii, seriozitatii si promptitudinii, avem un personal foarte bine pregatit iar prioritatea noastra o reprezinta orientarea catre pacient.
Misiunea Policlinicii Liana este ca prin investițiile în aparatura medicală modernă și performantă, și lărgirea constantă a ariei de acoperire a serviciilor de laborator să asigure satisfacția din toate punctele de vedere a pacienților și a propriilor angajați.
Dorim sa oferim o echitabilitate intre serviciul medical si costul acestuia bazat pe o tehnologie medicala moderna ce releva rezultate cat mai eficiente.
Policlinica Liana, înfiinţata în Marsani la inceputul anului 2014, este dezvoltata pe principiul asigurarii unor servicii de laborator complexe, in zona de sud a tarii.
Policlinica Liana va ofera intr-o ambianta foarte placuta o paleta variata de analize medicale si investigatii, multe dintre analizele efectuate putand primi rezultatele chiar in aceeasi zi cu recoltarea.

Acreditări

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate la serviciile noastre laboratorul nostru suntem acreditați RENAR.

Drepturile și obligațiile pacienților

Pentru noi este foarte important ca pacientul să fie informat în totalitate privind drepturile și obligațiile legale

Link-uri utile

Vă invităm să vizitați paginile care pot conține informații importante și/sau utile pentru dumneavoastră.


Politica cookies

Politica de confidentialitate

Link-uri utile

Drepturile si obligatiile pacientilor

Policlinica Liana SRL © 2023. Toate drepturile rezervate. Developed by Szaki Software